Volg LIVE: orkaan Milton nadert Florida en kan voor ravage gaan zorgen

Volg LIVE: orkaan Milton nadert Florida en kan voor ravage gaan zorgen

Tuesday 8 October om 10:10

UPDATE woensdag: Milton is de afgelopen uren in kracht toegenomen en is momenteel wederom een orkaan van de vijfde categorie

Waar wij in Nederland de komende dagen wat last kunnen gaan ondervinden van ex-orkaan Kirk heeft de Amerikaanse staat Florida met vele grotere problemen te kampen: daar maken ze zich op voor Milton. Het betreft hier een orkaan van de vierde categorie die flink wat schade kan gaan veroorzaken. 'In kustplaatsen wordt een stormvloed van tussen de 1,5 en 3,5 meter verwacht', zo meldt Nu.nl. Eerder was het overigens nog een orkaan van de vijfde, en meest verwoestende, categorie maar Milton heeft inmiddels wat van zijn kracht verloren.

NBC doet de hele dag LIVE verslag van orkaan Milton. Bekijk de beelden hieronder en bekijk ook hoe de Nederlandse Hennita, die in Florida woont, met de situatie omgaat:

Volg LIVE: orkaan <em>Milton</em> nadert Florida en kan voor ravage gaan zorgen UPDATE woensdag: Milton is de afgelopen uren in kracht toegenomen en is momenteel wederom een orkaan van de vijfde categorie Waar wij in Nederland de komende dagen wat last kunnen gaan ondervinden van ex-orkaan Kirk heeft de Amerikaanse staat Florida met vele grotere problemen te kampen: daar maken ze zich op voor Milton. Het betreft hier een orkaan van de vierde categorie die flink wat schade kan gaan veroorzaken. 'In kustplaatsen wordt een stormvloed van tussen de 1,5 en 3,5 meter verwacht', zo meldt Nu.nl. Eerder was het overigens nog een orkaan van de vijfde, en meest verwoestende, categorie maar Milton heeft inmiddels wat van zijn kracht verloren. NBC doet de hele dag LIVE verslag van orkaan Milton. Bekijk de beelden hieronder en bekijk ook hoe de Nederlandse Hennita, die in Florida woont, met de situatie omgaat: Bekijk ook In Florida wonende Nederlandse over Milton: 'Monster-orkaan, heb er buikpijn van' Bekijk deze video » Volg hurricane Milton in Florida LIVE via diverse webcams in Tampa, Clearwater & Fort Myers Bekijk deze video »
Weer :
Volg LIVE: orkaan Milton nadert Florida en kan voor ravage gaan zorgen

Actuele video's

Meer actuele video's