In Florida wonende Nederlandse over Milton: 'Monster-orkaan, heb er buikpijn van'

In Florida wonende Nederlandse over Milton: 'Monster-orkaan, heb er buikpijn van'

In Florida wonende Nederlandse over <em>Milton</em>: 'Monster-orkaan, heb er buikpijn van' De Nederlanse Hennita woont vlakbij Tampa in Florida en kijkt daarom momenteel met angst en beven naar hoe orkaan Milton zich ontwikkelt de komende uren. Precies het gebied waar zij woont dreigt zeer hard getroffen te gaan worden: 'Het wordt echt wel een monster-orkaan zeg maar', vertelt ze woensdagochtend in De 538 Ochtendshow. 'Ga ik mijn huis uit?'Moet ze ook haar huis uit, net als honderdduizenden andere mensen in Florida? 'Ik kan nog blijven maar ik ben wel aan het denken van.. ga ik mijn huis uit of ga ik bij vrienden zitten. Ook omdat ik alleen ben. Mijn man werkt in een gevangenis en hij moet daar blijven.' Hennita heeft letterlijk buikpijn van de hele situatie, zo vertelt ze ook. Bekijk het fragment van De 538 Ochtendshow hierboven Bekijk ook Volg LIVE: orkaan Milton nadert Florida en kan voor ravage gaan zorgen Bekijk deze video » Volg hurricane Milton in Florida LIVE via diverse webcams in Tampa, Clearwater & Fort Myers Bekijk deze video » Orkaan Milton: zo HEFTIG kan het gaan worden in Florida, bekijk de spectaculaire beelden Bekijk deze video »
Nieuws :
Wednesday 9 October om 08:35

De Nederlanse Hennita woont vlakbij Tampa in Florida en kijkt daarom momenteel met angst en beven naar hoe orkaan Milton zich ontwikkelt de komende uren. Precies het gebied waar zij woont dreigt zeer hard getroffen te gaan worden: 'Het wordt echt wel een monster-orkaan zeg maar', vertelt ze woensdagochtend in De 538 Ochtendshow.

'Ga ik mijn huis uit?'
Moet ze ook haar huis uit, net als honderdduizenden andere mensen in Florida? 'Ik kan nog blijven maar ik ben wel aan het denken van.. ga ik mijn huis uit of ga ik bij vrienden zitten. Ook omdat ik alleen ben. Mijn man werkt in een gevangenis en hij moet daar blijven.' Hennita heeft letterlijk buikpijn van de hele situatie, zo vertelt ze ook.

Bekijk het fragment van De 538 Ochtendshow hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's