Vandaag Inside grapt over derde huwelijk Job Knoester na deuk auto: ‘Aflopende zaak!’

Vandaag Inside grapt over derde huwelijk Job Knoester na deuk auto: ‘Aflopende zaak!’

<em>Vandaag Inside</em> grapt over derde huwelijk Job Knoester na deuk auto: ‘Aflopende zaak!’ In Vandaag Inside is Job Knoester erg open over de rijkunsten van zijn vrouw. Er worden in de uitzending zelfs foto’s getoond van de enorme deuk die zij heeft veroorzaakt door tegen een paal aan te rijden. De heren van VI vrezen voor het derde huwelijk van de advocaat. “Aflopende zaak dit, jij slaapt op de bank vanavond vriend!” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Olcay Gulsen: 'Was ik teveel aan het woord in Vandaag Inside?' Bekijk deze video » Rob Goossens speculeert in RTL Boulevard: "Is eis van Rachel Hazes wraakactie?" Bekijk deze video » Vandaag Inside gaat los na actie Rachel Hazes: ‘Hysterisch wijf!’ Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 10 October om 09:58

In Vandaag Inside is Job Knoester erg open over de rijkunsten van zijn vrouw. Er worden in de uitzending zelfs foto’s getoond van de enorme deuk die zij heeft veroorzaakt door tegen een paal aan te rijden. De heren van VI vrezen voor het derde huwelijk van de advocaat. “Aflopende zaak dit, jij slaapt op de bank vanavond vriend!”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's