Vandaag Inside gaat los na actie Rachel Hazes: ‘Hysterisch wijf!’

Vandaag Inside gaat los na actie Rachel Hazes: ‘Hysterisch wijf!’

<em>Vandaag Inside</em> gaat los na actie Rachel Hazes: ‘Hysterisch wijf!’ Rachel Hazes eist dat haar zoon de naam André Hazes niet meer gebruikt, en de heren van Vandaag Inside hebben hun mening klaar. Ze vinden Rachel ‘niet een model moeder’, maar dat is zeker niet het enige wat ze te zeggen hebben. ‘Volkomen gestoord’“Dit is toch volkomen gestoord?”, aldus Job Knoester. Johan Derksen kan er ook niet bij dat Rachel dit doet en dat ze inmiddels al tienduizenden euro’s kwijt is aan allerlei rechtszaken. Volgens hem doet ze nu moeilijk over de naam van haar zoon uit rancune. “Dan moet je zeggen: Stel je niet zo aan, hysterisch wijf!” Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Vandaag Inside: 'Dick Schoof lijdt aan zelfoverschatting' Bekijk deze video » Olcay Gulsen: 'Was ik teveel aan het woord in Vandaag Inside?' Bekijk deze video » Rob Goossens speculeert in RTL Boulevard: "Is eis van Rachel Hazes wraakactie?" Bekijk deze video »
Talkshow :
Thursday 10 October om 09:25

Rachel Hazes eist dat haar zoon de naam André Hazes niet meer gebruikt, en de heren van Vandaag Inside hebben hun mening klaar. Ze vinden Rachel ‘niet een model moeder’, maar dat is zeker niet het enige wat ze te zeggen hebben.

‘Volkomen gestoord’
“Dit is toch volkomen gestoord?”, aldus Job Knoester. Johan Derksen kan er ook niet bij dat Rachel dit doet en dat ze inmiddels al tienduizenden euro’s kwijt is aan allerlei rechtszaken. Volgens hem doet ze nu moeilijk over de naam van haar zoon uit rancune. “Dan moet je zeggen: Stel je niet zo aan, hysterisch wijf!”

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's