Rob Goossens speculeert in RTL Boulevard: "Is eis van Rachel Hazes wraakactie?"

Rob Goossens speculeert in RTL Boulevard: "Is eis van Rachel Hazes wraakactie?"

Wednesday 9 October om 19:33

In RTL Boulevard weer volop aandacht voor de familie Hazes. Deze week heeft André een heftige mededeling gekregen van Rachels advocaten. Z'n moeder eist dat hij de artiestennaam 'André Hazes' niet meer gebruikt.

Wraakactie
Rob Goossens speculeert in de studio in navolging van voormalig juicekoningin Yvonne Coldeweijer dat deze eis toch een wraakactie voor iets moet zijn. Bekijk het fragment over de volgende aflevering uit de Hazes soap in een fragment uit RTL Boulevard hieronder.

Rob Goossens speculeert in <em>RTL Boulevard</em>: &quot;Is eis van <em>Rachel Hazes</em> wraakactie?&quot; In RTL Boulevard weer volop aandacht voor de familie Hazes. Deze week heeft André een heftige mededeling gekregen van Rachels advocaten. Z'n moeder eist dat hij de artiestennaam 'André Hazes' niet meer gebruikt. WraakactieRob Goossens speculeert in de studio in navolging van voormalig juicekoningin Yvonne Coldeweijer dat deze eis toch een wraakactie voor iets moet zijn. Bekijk het fragment over de volgende aflevering uit de Hazes soap in een fragment uit RTL Boulevard hieronder. Bekijk ook Shownieuws: Tooske lijkt wel klaar met verhaal over Rachel Hazes Bekijk deze video » De Roelvinkjes: Dave WOEST op Yvonne Coldeweijer Bekijk deze video » Rob Goossens over humor in Gooische Vrouwen: "We zijn allemaal wat veiliger, wat laffer geworden" Bekijk deze video »
Entertainment :
Rob Goossens speculeert in RTL Boulevard: "Is eis van Rachel Hazes wraakactie?"



Actuele video's

Meer actuele video's