Johnny de Mol over gemis zus Daniëlle van 't Schip: 'Wond die nooit zal genezen'

Johnny de Mol over gemis zus Daniëlle van 't Schip: 'Wond die nooit zal genezen'

<em>Johnny de Mol</em> over gemis zus Daniëlle van 't Schip: 'Wond die nooit zal genezen' Johnny de Mol vertelt over de betekenis van het programma Iedereen AAN, tegen kanker. In oktober 2023 verloor hij zijn zus Daniëlle van 't Schip aan kanker en hij spreekt van een 'groot gemis'. Volgens hem is het met name voor haar man John van 't Schip en hun kinderen een hele zware tijd. "Dit is gewoon een wond die nooit zal genezen. Het is een kwestie van hoe je ermee omgaat." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Gordon en Patty Brard begraven strijdbijl: 'Leven te kort om boos op elkaar te zijn' Bekijk deze video » Johnny de Mol is figurant in Gooische Vrouwen: 'Geen tekst, wel een loopje' Bekijk deze video » Moordfeest zaterdag met Jody Bernal en Pauline Wingelaar: bekijk eerste beelden Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 30 August om 12:00

Johnny de Mol vertelt over de betekenis van het programma Iedereen AAN, tegen kanker. In oktober 2023 verloor hij zijn zus Daniëlle van 't Schip aan kanker en hij spreekt van een 'groot gemis'. Volgens hem is het met name voor haar man John van 't Schip en hun kinderen een hele zware tijd. "Dit is gewoon een wond die nooit zal genezen. Het is een kwestie van hoe je ermee omgaat."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's