Moordfeest zaterdag met Jody Bernal en Pauline Wingelaar: bekijk eerste beelden

Moordfeest zaterdag met Jody Bernal en Pauline Wingelaar: bekijk eerste beelden

<em>Moordfeest</em> zaterdag met Jody Bernal en Pauline Wingelaar: bekijk eerste beelden Zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Moordfeest. Verschillende BN’ers doen weer hun uiterste best om een moord op te lossen. Deze keer spelen onder meer Pauline Wingelaar, Jody Bernal en Thomas Cammaert voor detective. Bekijk de beelden van de serie Moordfeest in de video van Shownieuws hierboven. Moordfeest is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Serie Moordfeest start 17 augustus bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Dennis van der Geest over Moordfeest: 'Ik ben geen goede rechercheur' Bekijk deze video »
TV :
Friday 30 August om 10:59

Zaterdag is het weer tijd voor een nieuwe aflevering van Moordfeest. Verschillende BN’ers doen weer hun uiterste best om een moord op te lossen. Deze keer spelen onder meer Pauline Wingelaar, Jody Bernal en Thomas Cammaert voor detective.

Bekijk de beelden van de serie Moordfeest in de video van Shownieuws hierboven. Moordfeest is elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's