Dennis van der Geest over Moordfeest: 'Ik ben geen goede rechercheur'

Dennis van der Geest over Moordfeest: 'Ik ben geen goede rechercheur'

Dennis van der Geest over <em>Moordfeest</em>: 'Ik ben geen goede rechercheur' Zaterdag gaat de nieuwe reeks van Moordfeest van start, en verschillende bekende Nederlanders moeten aan de bak. Er is namelijk een moord gepleegd en de sterren moeten deze zien op te lossen. Voor Dennis van der Geest was dit een hele opgave. “Ik ben geen goede rechercheur.” Bekijk de beelden van de serie Moordfeest in de video van Shownieuws hierboven. Moordfeest is vanaf zaterdag 17 augustus elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Serie Moordfeest start 17 augustus bij SBS6: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Zien: zoontje André Hazes is fan van Feyenoord Bekijk deze video » Shownieuws: Jort Kelder op boot gespot met dame, is dit zijn nieuwe vriendin? Bekijk deze video »
TV :
Friday 16 August om 14:41

Zaterdag gaat de nieuwe reeks van Moordfeest van start, en verschillende bekende Nederlanders moeten aan de bak. Er is namelijk een moord gepleegd en de sterren moeten deze zien op te lossen. Voor Dennis van der Geest was dit een hele opgave. “Ik ben geen goede rechercheur.”

Bekijk de beelden van de serie Moordfeest in de video van Shownieuws hierboven. Moordfeest is vanaf zaterdag 17 augustus elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's