Zien: zoontje André Hazes is fan van Feyenoord

Zien: zoontje André Hazes is fan van Feyenoord

Zien: zoontje <em>André Hazes</em> is fan van Feyenoord André Hazes stond bekend als een Ajax-fan, maar zijn kleinzoon Dré jr. is een Feyenoord-supporter. Zijn moeder Monique Westenberg is voor de Rotterdams club, dus dit is niet zo vreemd. Maar het blijkt dat zijn opa ook een link had met Feyenoord… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Shownieuws: 'André Hazes laat fans flink schrikken' Bekijk deze video » André Hazes: 'Ik neem mezelf niet meer zo serieus' Bekijk deze video » Zien: Monique Westenberg en zoon zingen 'betere versie' van nummer André Hazes Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 16 August om 11:27

André Hazes stond bekend als een Ajax-fan, maar zijn kleinzoon Dré jr. is een Feyenoord-supporter. Zijn moeder Monique Westenberg is voor de Rotterdams club, dus dit is niet zo vreemd. Maar het blijkt dat zijn opa ook een link had met Feyenoord…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's