Zien: Monique Westenberg en zoon zingen 'betere versie' van nummer André Hazes

Zien: Monique Westenberg en zoon zingen 'betere versie' van nummer André Hazes

Zien: Monique Westenberg en zoon zingen 'betere versie' van nummer <em>André Hazes</em> Monique Westenberg heeft een video op social media geplaatst waarop ze zingend te zien is, samen met haar zoontje André. Normaal laat ze het zingen over aan haar geliefde André Hazes, maar voor zijn single Zij is van mij maken ze een uitzondering. Monique grapt dat zij de ‘beter versie’ zingen, oordeel zelf in de video hieronder. Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. André Hazes grapt: 'Mart Hoogkamer kan aan mij zien hoe je geen goede vader bent' (De Oranjezomer) Bekijk deze video » Shownieuws: 'André Hazes laat fans flink schrikken' Bekijk deze video » André Hazes: 'Ik neem mezelf niet meer zo serieus' Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 8 August om 15:36

Monique Westenberg heeft een video op social media geplaatst waarop ze zingend te zien is, samen met haar zoontje André. Normaal laat ze het zingen over aan haar geliefde André Hazes, maar voor zijn single Zij is van mij maken ze een uitzondering. Monique grapt dat zij de ‘beter versie’ zingen, oordeel zelf in de video hieronder.

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's