Shownieuws: Jort Kelder op boot gespot met dame, is dit zijn nieuwe vriendin?

Shownieuws: Jort Kelder op boot gespot met dame, is dit zijn nieuwe vriendin?

<em>Shownieuws</em>: Jort Kelder op boot gespot met dame, is dit zijn nieuwe vriendin? In Shownieuws wordt er weer lekker op los geroddeld, want Jort Kelder is op zijn boot gespot met een vrouw. Het zou gaan om een kinder-hartchirurg. Volgens Kelder gaat het om een ‘zeer dierbare vriendin’ en is er alleen sprake van vriendschap. Maar volgens Guido den Aantrekker is er wellicht meer aan de hand… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Eva Jinek na opnames pilot nieuwe talkshow: 'Ik heb het gemist!' (video) Bekijk deze video » Zien: Mart Hoogkamer zingt lied voor zijn dochtertje Bekijk deze video » Ruben Annink zingt Liedje van verlangen van Wieteke van Dort bij herdenking Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 16 August om 11:26

In Shownieuws wordt er weer lekker op los geroddeld, want Jort Kelder is op zijn boot gespot met een vrouw. Het zou gaan om een kinder-hartchirurg. Volgens Kelder gaat het om een ‘zeer dierbare vriendin’ en is er alleen sprake van vriendschap. Maar volgens Guido den Aantrekker is er wellicht meer aan de hand…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's