Zien: Mart Hoogkamer zingt lied voor zijn dochtertje

Zien: Mart Hoogkamer zingt lied voor zijn dochtertje

Zien: <em>Mart Hoogkamer</em> zingt lied voor zijn dochtertje Het kindje van Mart Hoogkamer moet nog worden geboren maar krijgt nu al een liedje cadeau. De zanger liet eerder al weten dat hij binnenkort vader wordt van een meisje en hij is gelijk de studio ingedoken om een nummer voor haar op te nemen... Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Rafael van der Vaart trots op Estavana: 'Geweldig om haar te zien op de Spelen' (video) Bekijk deze video » De Bondgenoten: dit zijn de nieuwe kandidaten Britt, Albert en Celine Bekijk deze video » Eva Jinek na opnames pilot nieuwe talkshow: 'Ik heb het gemist!' (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Friday 16 August om 10:35

Het kindje van Mart Hoogkamer moet nog worden geboren maar krijgt nu al een liedje cadeau. De zanger liet eerder al weten dat hij binnenkort vader wordt van een meisje en hij is gelijk de studio ingedoken om een nummer voor haar op te nemen...

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's