Eva Jinek na opnames pilot nieuwe talkshow: 'Ik heb het gemist!' (video)

Eva Jinek na opnames pilot nieuwe talkshow: 'Ik heb het gemist!' (video)

<em>Eva Jinek</em> na opnames pilot nieuwe talkshow: 'Ik heb het gemist!' (video) Shownieuws mocht niet bij de opnames zijn van de pilot voor de nieuwe talkshow van Eva Jinek, maar de cameraploeg stond buiten de studio iedereen op te wachten. Wat doet Edwin Evers bij Eva Jinek?Niemand wil echt iets zeggen, Edwin Evers werd gespot maar ook hij laat niets los over zijn rol in de talkshow. Dan komt Eva zelf naar buiten. “Ik heb het wel echt gemist, merk ik.” De talkshow Eva is vanaf 2 september te zien op NPO 1. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Eva Jinek slaat terug na reacties op onthulling over wangedrag Bert Huisjes (video) Bekijk deze video » Zien: Eva Jinek gaat los op podium Muziekfeest op het Plein in Goes Bekijk deze video » Johan Derksen gaat los op 'decadente opmerking' Angela de Jong over hun vieze toiletten Bekijk deze video »
Talkshow :
Friday 16 August om 10:17

Shownieuws mocht niet bij de opnames zijn van de pilot voor de nieuwe talkshow van Eva Jinek, maar de cameraploeg stond buiten de studio iedereen op te wachten.

Wat doet Edwin Evers bij Eva Jinek?
Niemand wil echt iets zeggen, Edwin Evers werd gespot maar ook hij laat niets los over zijn rol in de talkshow. Dan komt Eva zelf naar buiten. “Ik heb het wel echt gemist, merk ik.” De talkshow Eva is vanaf 2 september te zien op NPO 1.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's