Ruben Annink zingt Liedje van verlangen van Wieteke van Dort bij herdenking

Ruben Annink zingt Liedje van verlangen van Wieteke van Dort bij herdenking

Ruben Annink zingt <em>Liedje van verlangen</em> van Wieteke van Dort bij herdenking Ruben Annink trad op bij de Nationale Herdenking van 15 augustus, hij bracht een prachtig eerbetoon aan Wieteke van Dort. Ruben zong haar Liedje van verlangen, voor het nummer had hij voor haar overlijden nog toestemming gevraagd en gekregen. Ook denkt Ruben aan zijn oma, normaal kijkt hij samen met haar de herdenking op tv, en hij wordt emotioneel... Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Icoon Wieteke van Dort overleden op 81-jarige leeftijd Bekijk deze video » Shownieuws: 'Wieteke van Dort was de liefste vrouw van Nederland' Bekijk deze video » Familie en vrienden nemen afscheid van Wieteke van Dort: 'Liefdevolle dienst' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 16 August om 11:11

Ruben Annink trad op bij de Nationale Herdenking van 15 augustus, hij bracht een prachtig eerbetoon aan Wieteke van Dort. Ruben zong haar Liedje van verlangen, voor het nummer had hij voor haar overlijden nog toestemming gevraagd en gekregen. Ook denkt Ruben aan zijn oma, normaal kijkt hij samen met haar de herdenking op tv, en hij wordt emotioneel...

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's