Shownieuws: 'Wieteke van Dort was de liefste vrouw van Nederland'

Shownieuws: 'Wieteke van Dort was de liefste vrouw van Nederland'

Shownieuws: '<em>Wieteke van Dort</em> was de liefste vrouw van Nederland' Uiteraard opende Shownieuws dinsdagavond de uitzending met het overlijden van Wieteke van Dort, die maandag op 81-jarige leeftijd haar laatste adem uitblies. Evert Santegoeds sprak vol lof over de actrice: 'De liefste vrouw van Nederland, als je vandaag alle reacties moet lezen.' 'Prachtig liefdesverhaal'Wieteke verloor nog maar een week geleden haar man Theo, met wie ze meer dan vijftig jaar samen was: 'Voor de familie is het natuurlijk verschrikkelijk, in één week je beide ouders verliezen. En aan de andere kant is het een prachtig liefdesverhaal dat je, vijfenvijftig jaar geleden ja tegen elkaar zegt, trouw zweert tot de dood erop volgt, en dat dat eigenlijk bijna letterlijk voor allebei zo gegaan is', aldus Santegoeds. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven Bekijk ook Verdrietig: Wieteke van Dort (81) heeft longkanker (Shownieuws) Bekijk deze video » Drama voor ongeneeslijk zieke Wieteke van Dort: haar man Theo is overleden Bekijk deze video » Icoon Wieteke van Dort overleden op 81-jarige leeftijd Bekijk deze video »
TV :
Wednesday 17 July om 09:36

Uiteraard opende Shownieuws dinsdagavond de uitzending met het overlijden van Wieteke van Dort, die maandag op 81-jarige leeftijd haar laatste adem uitblies. Evert Santegoeds sprak vol lof over de actrice: 'De liefste vrouw van Nederland, als je vandaag alle reacties moet lezen.'

'Prachtig liefdesverhaal'
Wieteke verloor nog maar een week geleden haar man Theo, met wie ze meer dan vijftig jaar samen was: 'Voor de familie is het natuurlijk verschrikkelijk, in één week je beide ouders verliezen. En aan de andere kant is het een prachtig liefdesverhaal dat je, vijfenvijftig jaar geleden ja tegen elkaar zegt, trouw zweert tot de dood erop volgt, en dat dat eigenlijk bijna letterlijk voor allebei zo gegaan is', aldus Santegoeds.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's