Serie Moordfeest start 17 augustus bij SBS6: bekijk de eerste beelden

Serie Moordfeest start 17 augustus bij SBS6: bekijk de eerste beelden

Serie <em>Moordfeest</em> start 17 augustus bij SBS6: bekijk de eerste beelden We konden eind vorig jaar al genieten van een uitzending van Moordfeest, maar binnenkort wordt het als zesdelige serie uitgezonden bij SBS6. In het programma moeten bekende Nederlanders een moord proberen op te lossen, elke aflevering draait om een bepaald verhaal. Als detectives moeten ze aan de hand van aanwijzingen het mysterie ontrafelen. Onder anderen Olcay Gulsen, Birgit Schuurman, Tygo Gernandt en Bobbi Eden doen mee in dit seizoen van Moordfeest. Bekijk de eerste beelden van de serie Moordfeest in de video van Shownieuws hierboven. Moordfeest is vanaf zaterdag 17 augustus elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6. Fatima in De Bondgenoten klaar met Serena's bazige gedrag: "Oprotten van mij" Bekijk deze video » De Bondgenoten: wordt Jason gebodyshamed door Robert tijdens Zumbales van Fatima? Bekijk deze video » Pittige discussie Greetje en nieuwe vriend in URK!: 'Jij dwingt altijd!' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 1 August om 10:58

We konden eind vorig jaar al genieten van een uitzending van Moordfeest, maar binnenkort wordt het als zesdelige serie uitgezonden bij SBS6. In het programma moeten bekende Nederlanders een moord proberen op te lossen, elke aflevering draait om een bepaald verhaal. Als detectives moeten ze aan de hand van aanwijzingen het mysterie ontrafelen. Onder anderen Olcay Gulsen, Birgit Schuurman, Tygo Gernandt en Bobbi Eden doen mee in dit seizoen van Moordfeest.

Bekijk de eerste beelden van de serie Moordfeest in de video van Shownieuws hierboven. Moordfeest is vanaf zaterdag 17 augustus elke zaterdag om 20.00 uur te zien op SBS6.

Actuele video's

Meer actuele video's