Fatima in De Bondgenoten klaar met Serena's bazige gedrag: "Oprotten van mij"

Fatima in De Bondgenoten klaar met Serena's bazige gedrag: "Oprotten van mij"

Fatima in <em>De Bondgenoten</em> klaar met Serena's bazige gedrag: &quot;Oprotten van mij&quot; In De Bondgenoten lijkt Fatima inmiddels ook helemaal klaar te zijn met Serena. In haar geval zijn appelflappen de druppels die de emmer doen overlopen. Voor Fatima is Serena's bazige gedrag een eye opener voor de volgende maand. "Oprotten van mij" aldus een stellige Fatima. Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bekijk ook Heftig! Hoogspringchallenge in De Bondgenoten zorgt voor flinke spierpijn bij Rowena, Rob en Fatima Bekijk deze video » De Bondgenoten: bewoners zetten loods op z’n kop voor cadeau van nieuwe presentator Bekijk deze video » Serena en Fatima stelen drank in De Bondgenoten: ‘Wat zijn jullie TRIEST!’ Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 30 July om 20:16

In De Bondgenoten lijkt Fatima inmiddels ook helemaal klaar te zijn met Serena. In haar geval zijn appelflappen de druppels die de emmer doen overlopen. Voor Fatima is Serena's bazige gedrag een eye opener voor de volgende maand. "Oprotten van mij" aldus een stellige Fatima.

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's