Zien! Schoonmakers 'hakken' op F1-circuit van Zandvoort met bezemstelen (video)

Zien! Schoonmakers 'hakken' op F1-circuit van Zandvoort met bezemstelen (video)

Zien! Schoonmakers 'hakken' op F1-circuit van <em>Zandvoort</em> met bezemstelen (video) Zie boven een fragment in Shownieuws uit het interview van Hélène Hendriks met Max Verstappen Na het kwalificatie spektakel zaterdag ondanks of dankzij het weer in Zandvoort, gaat vandaag de Dutch Grand Prix om 15uur van start. SchoonmakersMet Lando Norris op pole position en Max Verstappen daar vlak achter kan het een spannende strijd worden. Maar niet voordat het F1-circuit aan kant geveegd is. Op X gaat een filmpje viraal van hoe schoonmakers dat doen: #DutchGP doorbreekt het monopolie van de snollebollekes ?Via Instagram. pic.twitter.com/6AMx2K0Rpa— Peter ter Horst (@PeterterHorst) August 24, 2024 Bekijk ook Kris Kross Amsterdam heeft grootse plannen bij Formule 1 in Zandvoort (RTL Boulevard) Bekijk deze video » Heerlijk: Gerard Joling eert Max Verstappen met bijzondere versie Mexico Bekijk deze video » Echte die-hard racefans vangen in Zandvoort glimp op van Ferrari coureur (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Sunday 25 August om 10:05

Zie boven een fragment in Shownieuws uit het interview van Hélène Hendriks met Max Verstappen

Na het kwalificatie spektakel zaterdag ondanks of dankzij het weer in Zandvoort, gaat vandaag de Dutch Grand Prix om 15uur van start.

Schoonmakers
Met Lando Norris op pole position en Max Verstappen daar vlak achter kan het een spannende strijd worden. Maar niet voordat het F1-circuit aan kant geveegd is. Op X gaat een filmpje viraal van hoe schoonmakers dat doen:

Actuele video's

Meer actuele video's