Nieuw seizoen Break Free vanaf 5 september op NPO 3: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen Break Free vanaf 5 september op NPO 3: bekijk eerste beelden

Nieuw seizoen <em>Break Free</em> vanaf 5 september op NPO 3: bekijk eerste beelden Binnenkort kun je bij NPO 3 kijken naar een nieuw seizoen van Break Free. Deze serie brengt jongeren in beeld die het avontuur opzochten in het buitenland, maar het niet meer kunnen navertellen. Elke week zie je een portret van een van deze avonturiers, die tijdens hun reis op tragische wijze zijn overleden. Hun eigen beelden worden getoond in het programma, en hun nabestaanden duiken in het leven van hun dierbaren om ze te eren met een prachtige ode. Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van Break Free hieronder. Break Free is vanaf 5 september wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de mooiste fragmenten van Break Free terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Break Free over de spoorloos verdwenen Sophia Koetsier zeven jaar geleden (RTL Boulevard) Bekijk deze video »
Thursday 8 August om 13:29

Binnenkort kun je bij NPO 3 kijken naar een nieuw seizoen van Break Free. Deze serie brengt jongeren in beeld die het avontuur opzochten in het buitenland, maar het niet meer kunnen navertellen. Elke week zie je een portret van een van deze avonturiers, die tijdens hun reis op tragische wijze zijn overleden. Hun eigen beelden worden getoond in het programma, en hun nabestaanden duiken in het leven van hun dierbaren om ze te eren met een prachtige ode.

Bekijk de beelden van de nieuwe reeks van Break Free hieronder.

Break Free is vanaf 5 september wekelijks om 20.20 uur te zien op NPO 3. Je kunt de mooiste fragmenten van Break Free terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's