Tragisch: vermist 2 jarig meisje blijkt verdronken in waterloop in Nieuwkoop (HvNL)

Tragisch: vermist 2 jarig meisje blijkt verdronken in waterloop in Nieuwkoop (HvNL)

Tragisch: vermist 2 jarig meisje blijkt verdronken in waterloop in <em>Nieuwkoop</em> (<em>HvNL</em>) Vrijdagmiddag is in Nieuwkoop een 2-jarig meisje in de Elleboogvaart, een waterloop in de Zuid-Hollandse plaats belandt en om het leven gekomen meldt de politie. TragischRond 14:15 uur werd het meisje als vermist opgegeven en zo’n 2,5 uur later werd haar lichaam levenloos in het water aangetroffen. Reanimatie mocht helaas niet baten. De politie is een onderzoek gestart naar de omstandigheden rondom het tragische voorval. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Terror-meeuwen vallen ziekenhuispersoneel in Amsterdam aan: 'Verschillende slachtoffers' Bekijk deze video » Klanten klusbedrijf van Help, mijn man is klusser! kunnen nieuwe vloer wel vergeten na moord (HvNL) Bekijk deze video » Wanhopige vader vermiste Tessa Patschull doet oproep: "Ik hoop dat mensen kunnen helpen" (HvNl) Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 26 July om 20:09

Vrijdagmiddag is in Nieuwkoop een 2-jarig meisje in de Elleboogvaart, een waterloop in de Zuid-Hollandse plaats belandt en om het leven gekomen meldt de politie.

Tragisch
Rond 14:15 uur werd het meisje als vermist opgegeven en zo’n 2,5 uur later werd haar lichaam levenloos in het water aangetroffen. Reanimatie mocht helaas niet baten. De politie is een onderzoek gestart naar de omstandigheden rondom het tragische voorval.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's