Klanten klusbedrijf van Help, mijn man is klusser! kunnen nieuwe vloer wel vergeten na moord (HvNL)

Klanten klusbedrijf van Help, mijn man is klusser! kunnen nieuwe vloer wel vergeten na moord (HvNL)

Klanten klusbedrijf van <em>Help, mijn man is klusser!</em> kunnen nieuwe vloer wel vergeten na moord (<em>HvNL</em>) Het faillissement van tv-klusbedrijf 'Vloerloods' in programma's als Help, mijn man is klusser! en Eigen Huis & Tuin is 23 juli aangevraagd. Nadat zakenpartner Patrick K. mede-eigenaar Fatih Karanci door messsteken om het leven had gebracht ging het bergafwaarts met het vloerenbedrijf uit Kampen. Niet alleen zitten werknemers zonder salaris, klanten zitten zonder vloer. MoordGedupeerde Nynke Steenstra vertelt in Hart van Nederland hoe zij door het faillissement is geraakt. Ze heeft bij Vloerloods zo'n 156 m2 vloer gekocht voor bijna 4000 euro maar die wordt niet gelegd. Ze zal opnieuw moeten gaan sparen voor een vloer. Nynke krijgt geen bericht over Vloerloods en weet niet wat er aan de hand is. Maar het verhaal van de moord is wel bekend, een nieuwe vloer verwacht ze niet meer te krijgen via Vloerloods. "Het is te zot voor woorden" aldus Nynke. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Hart van Nederland: drie gewonden bij auto-ongeluk Odoornerveen (video) Bekijk deze video » Emotionele aflevering HMMIK: ernstig zieke Remi wil mooi huis achterlaten voor familie Bekijk deze video » Help, mijn man is klusser!: 'Spaargeld voor studie dochter in klushuis gestopt' Bekijk deze video »
Nieuws :
Friday 26 July om 19:24

Het faillissement van tv-klusbedrijf 'Vloerloods' in programma's als Help, mijn man is klusser! en Eigen Huis & Tuin is 23 juli aangevraagd. Nadat zakenpartner Patrick K. mede-eigenaar Fatih Karanci door messsteken om het leven had gebracht ging het bergafwaarts met het vloerenbedrijf uit Kampen. Niet alleen zitten werknemers zonder salaris, klanten zitten zonder vloer.

Moord
Gedupeerde Nynke Steenstra vertelt in Hart van Nederland hoe zij door het faillissement is geraakt. Ze heeft bij Vloerloods zo'n 156 m2 vloer gekocht voor bijna 4000 euro maar die wordt niet gelegd. Ze zal opnieuw moeten gaan sparen voor een vloer. Nynke krijgt geen bericht over Vloerloods en weet niet wat er aan de hand is. Maar het verhaal van de moord is wel bekend, een nieuwe vloer verwacht ze niet meer te krijgen via Vloerloods. "Het is te zot voor woorden" aldus Nynke.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de fragmenten van Hart van Nederland terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's