Zien: Monique Smit volgt trend social media en sneert naar partner

Zien: Monique Smit volgt trend social media en sneert naar partner

Zien: <em>Monique Smit</em> volgt trend social media en sneert naar partner Monique Smit haalt op subtiele wijze uit naar haar geliefde in een video op social media. Verschillende influencers laten de ‘liefdevolle hints’ van hun partner zien waardoor ze weten dat er aan ze gedacht wordt. Maar eigenlijk zijn het vooral de gore en nare gewoontes die in beeld worden gebracht, zoals rondslingerende onderbroeken en zwervende schoenen… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Douwe Bob wil weer naar het Songfestival, maar dan met Anouk (Shownieuws) Bekijk deze video » Gert Verhulst over nieuw seizoen De Verhulstjes: 'Van cowboyfeest tot vakantie' Bekijk deze video » Gerard Joling eet bij Casa Hazes en vertelt Rachel wat hij van gerechten vindt (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 26 July om 15:01

Monique Smit haalt op subtiele wijze uit naar haar geliefde in een video op social media. Verschillende influencers laten de ‘liefdevolle hints’ van hun partner zien waardoor ze weten dat er aan ze gedacht wordt. Maar eigenlijk zijn het vooral de gore en nare gewoontes die in beeld worden gebracht, zoals rondslingerende onderbroeken en zwervende schoenen…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's