Sportverslaggever Marijn de Vries op Radio 10: deze Nederlanders maken kans op medailles

Sportverslaggever Marijn de Vries op Radio 10: deze Nederlanders maken kans op medailles

Friday 26 July om 19:54

De Olympische Spelen in Parijs zijn van start gegaan! Sportverslaggever en voormalig profwielrenster Marijn de Vries is in Parijs en volgt het grootste sportevenement ter wereld op de voet. Jeroen Nieuwenhuize, dj op Radio 10 belt haar om informatie over welke Nederlanders favoriet zijn en kans maken op medailles.

Medailles
Marijn weet er wel een paar. Femke Bolt op de 400 meter horde, wielrenners Ellen van Dijke en Mathieu van der Poel, de hockeymannen en -vrouwen, skateboarder Keet Oldenbeuving en nog veel meer atleten moeten we volgen. De voorspelling is dat Nederland 34 plakken waarvan 16 gouden zou kunnen behalen. Ook geeft Marijn details over de indrukwekkende openingsceremonie die we kunnen verwachten.

Bekijk het fragment uit Radio 10 over de Nederlandse favorieten voor een medaille op de Olympische Spelen 2024 hieronder.

Sportverslaggever Marijn de Vries op Radio 10: deze Nederlanders maken kans op <em>medailles</em> De Olympische Spelen in Parijs zijn van start gegaan! Sportverslaggever en voormalig profwielrenster Marijn de Vries is in Parijs en volgt het grootste sportevenement ter wereld op de voet. Jeroen Nieuwenhuize, dj op Radio 10 belt haar om informatie over welke Nederlanders favoriet zijn en kans maken op medailles. MedaillesMarijn weet er wel een paar. Femke Bolt op de 400 meter horde, wielrenners Ellen van Dijke en Mathieu van der Poel, de hockeymannen en -vrouwen, skateboarder Keet Oldenbeuving en nog veel meer atleten moeten we volgen. De voorspelling is dat Nederland 34 plakken waarvan 16 gouden zou kunnen behalen. Ook geeft Marijn details over de indrukwekkende openingsceremonie die we kunnen verwachten. Bekijk het fragment uit Radio 10 over de Nederlandse favorieten voor een medaille op de Olympische Spelen 2024 hieronder. Bekijk ook Estavana Polman kreeg kippenvel bij volkslied op Olympische Spelen na 'ellendige jaren' Bekijk deze video » Humberto à Paris: Van den Hoogenband kijkt uit naar marathon met Abdi Nageeye Bekijk deze video » Video: Danny Nelissen 'gebroken' na column Marijn de Vries over werksfeer Studio Sport Bekijk deze video »
Sport :


Actuele video's

Meer actuele video's