Humberto à Paris: Van den Hoogenband kijkt uit naar marathon met Abdi Nageeye

Humberto à Paris: Van den Hoogenband kijkt uit naar marathon met Abdi Nageeye

Friday 26 July om 10:38

De Olympische Spelen vinden plaats van vrijdag 26 juli tot zondag 11 augustus. Bekijk hier de hoogtepunten van de Olympische Spelen 2024

Pieter van den Hoogenband is te gast bij Humberto à Paris en blikt uitgebreid vooruit op de Olympische Spelen. Eigenlijk kan de Chef de mission uiteraard niet kiezen maar hij kijkt toch erg uit naar de marathon vanwege Abdi Nageeye. Hij is volgens de oud-zwemmer een bijzondere sportman. “Deze man verdient een mooi podium omdat hij ook heel veel goede dingen in het leven doet.”

Bekijk het fragment van Humberto à Paris hieronder.

<em>Humberto à Paris</em>: Van den Hoogenband kijkt uit naar marathon met Abdi Nageeye De Olympische Spelen vinden plaats van vrijdag 26 juli tot zondag 11 augustus. Bekijk hier de hoogtepunten van de Olympische Spelen 2024 Pieter van den Hoogenband is te gast bij Humberto à Paris en blikt uitgebreid vooruit op de Olympische Spelen. Eigenlijk kan de Chef de mission uiteraard niet kiezen maar hij kijkt toch erg uit naar de marathon vanwege Abdi Nageeye. Hij is volgens de oud-zwemmer een bijzondere sportman. “Deze man verdient een mooi podium omdat hij ook heel veel goede dingen in het leven doet.” Bekijk het fragment van Humberto à Paris hieronder. Shownieuws panel geeft koning Willem-Alexander en familie flink op hun donder voor afwezigheid EK Bekijk deze video » Humberto à Paris begint maandagavond: wat kunnen we verwachten? Bekijk deze video » Estavana Polman kreeg kippenvel bij volkslied op Olympische Spelen na 'ellendige jaren' Bekijk deze video »
Talkshow :
Humberto à Paris: Van den Hoogenband kijkt uit naar marathon met Abdi Nageeye

Actuele video's

Meer actuele video's