De Bondgenoten: Jason ziet Fatima wel zitten, 'je gaat haar proberen te pakken hè?'

De Bondgenoten: Jason ziet Fatima wel zitten, 'je gaat haar proberen te pakken hè?'

<em>De Bondgenoten</em>: Jason ziet Fatima wel zitten, 'je gaat haar proberen te pakken hè?' In De Bondgenoten bekent Jason aan Diederik dat hij Fatima wel ziet zitten. Hij heeft wel zijn twijfels, ze lijken veel op elkaar en ze is een pittige tante. Diederik stimuleert Jason vooral. “Je gaat haar proberen te pakken hè?” Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: Serena en Jason ruziën aan tafel over afspraken: "Ja, je moet een keer luisteren" Bekijk deze video » Bradley verlaat De Bondgenoten: 'Ik heb het best wel moeilijk gehad' Bekijk deze video » Kijkers gaan los op Bradley die De Bondgenoten verlaat: 'Eindelijk!' Bekijk deze video »
TV :
Thursday 25 July om 15:01

In De Bondgenoten bekent Jason aan Diederik dat hij Fatima wel ziet zitten. Hij heeft wel zijn twijfels, ze lijken veel op elkaar en ze is een pittige tante. Diederik stimuleert Jason vooral. “Je gaat haar proberen te pakken hè?”

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's