Kijkers gaan los op Bradley die De Bondgenoten verlaat: 'Eindelijk!'

Kijkers gaan los op Bradley die De Bondgenoten verlaat: 'Eindelijk!'

Kijkers gaan los op Bradley die <em>De Bondgenoten</em> verlaat: 'Eindelijk!' Bradley heeft besloten om De Bondgenoten te verlaten en veel kijkers zijn daar niet rouwig om. Op Instagram is een video te zien met de hoogtepunten en het vertrek van Bradley en daar wordt door velen op gereageerd. Een aantal vindt hem een topper, maar er zijn ook veel mensen blij dat hij weg is. ‘Eindelijk!’, ‘het beste nieuws van de week’ en ‘opgeruimd staat netjes’ zijn enkele reacties. Bekijk de video van De Bondgenoten met bijbehorende reacties hieronder. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door De Bondgenoten (@debondgenotennl) De Bondgenoten: Bo open over vader die thuis in euthanasietraject zit Bekijk deze video » De Bondgenoten: Serena en Jason ruziën aan tafel over afspraken: "Ja, je moet een keer luisteren" Bekijk deze video » Bradley verlaat De Bondgenoten: 'Ik heb het best wel moeilijk gehad' Bekijk deze video »
Thursday 25 July om 13:04

Bradley heeft besloten om De Bondgenoten te verlaten en veel kijkers zijn daar niet rouwig om. Op Instagram is een video te zien met de hoogtepunten en het vertrek van Bradley en daar wordt door velen op gereageerd. Een aantal vindt hem een topper, maar er zijn ook veel mensen blij dat hij weg is. ‘Eindelijk!’, ‘het beste nieuws van de week’ en ‘opgeruimd staat netjes’ zijn enkele reacties.

Bekijk de video van De Bondgenoten met bijbehorende reacties hieronder.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's