De Bondgenoten: Bo open over vader die thuis in euthanasietraject zit

De Bondgenoten: Bo open over vader die thuis in euthanasietraject zit

<em>De Bondgenoten</em>: Bo open over vader die thuis in euthanasietraject zit In De Bondgenoten vertelt Bo openhartig over haar dramatische thuissituatie. Haar vader is namelijk al jaren ziek en zit momenteel in een euthanasietraject. Bo deelt heftig verhaal over etenToch heeft Bo ervoor gekozen om mee te doen aan De Bondgenoten. Ze zegt dat haar vader al 24 jaar ziek is en haar steunt in haar keuze, ze hebben al afscheid genomen. Ook vertelt Bo meer over de heftige reden waarom het gebrek aan eten haar niet interesseert. Andere bewoners klagen veel over het eten in de loods. “Eerlijk is eerlijk, het interesseert me echt geen reet.” Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv De Bondgenoten: haaien hebben mysterieuze nieuwe opdracht met touw te pakken: "Lekker Beau" Bekijk deze video » De Bondgenoten: Rob wil toch nog blijven om Bradley dwars te zitten Bekijk deze video » Robert wordt paranoïde in De Bondgenoten: 'Je ziet overal roze olifanten' Bekijk deze video »
TV :
Friday 19 July om 12:40

In De Bondgenoten vertelt Bo openhartig over haar dramatische thuissituatie. Haar vader is namelijk al jaren ziek en zit momenteel in een euthanasietraject.

Bo deelt heftig verhaal over eten
Toch heeft Bo ervoor gekozen om mee te doen aan De Bondgenoten. Ze zegt dat haar vader al 24 jaar ziek is en haar steunt in haar keuze, ze hebben al afscheid genomen. Ook vertelt Bo meer over de heftige reden waarom het gebrek aan eten haar niet interesseert. Andere bewoners klagen veel over het eten in de loods. “Eerlijk is eerlijk, het interesseert me echt geen reet.”

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19.30 uur te zien bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's