Robert wordt paranoïde in De Bondgenoten: 'Je ziet overal roze olifanten'

Robert wordt paranoïde in De Bondgenoten: 'Je ziet overal roze olifanten'

Robert wordt paranoïde in <em>De Bondgenoten</em>: 'Je ziet overal roze olifanten' In De Bondgenoten was een springtouw het onderwerp van gesprek en een opdracht. Iedereen had voor de opdracht al flink kunnen oefenen maar bepaalde deelnemers hebben dat niet gedaan. Dat komt onder meer door Robert, zijn bondgenoten mochten het touw niet aanraken. “Die loods maakt je paranoïde, achterdochtig, je ziet overal roze olifanten.” Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven. De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv Bradley weer woest in De Bondgenoten: 'Kan Rob niet OPTYFEN naar huis?!' Bekijk deze video » De Bondgenoten: haaien willen touw niet meer afgeven, 'ze haten ons echt hè?' Bekijk deze video » De Bondgenoten: Rob wil toch nog blijven om Bradley dwars te zitten Bekijk deze video »
TV :
Thursday 18 July om 15:04

In De Bondgenoten was een springtouw het onderwerp van gesprek en een opdracht. Iedereen had voor de opdracht al flink kunnen oefenen maar bepaalde deelnemers hebben dat niet gedaan. Dat komt onder meer door Robert, zijn bondgenoten mochten het touw niet aanraken. “Die loods maakt je paranoïde, achterdochtig, je ziet overal roze olifanten.”

Bekijk de video van De Bondgenoten hierboven.

De Bondgenoten is elke werkdag om 19:45 uur te zien bij SBS6. Je kunt de leukste fragmenten van De Bondgenoten terugkijken via Gids.tv

Actuele video's

Meer actuele video's