Marianne Timmer na 'liefdesrel' Harry Mens: 'Al anderhalf jaar relatie met Cor'

Marianne Timmer na 'liefdesrel' Harry Mens: 'Al anderhalf jaar relatie met Cor'

<em>Marianne Timmer</em> na 'liefdesrel' Harry Mens: 'Al anderhalf jaar relatie met Cor' In Shownieuws wordt weer gediscussieerd over de veelbesproken ‘relatie’ van Harry Mens en Marianne Timmer. De ex-schaatster geeft opheldering, het ‘liefdesverhaal’ neemt een opvallende wending. Harry zei dat hij zoende met MarianneHarry liet eerder weten dat hij de liefde had gevonden bij de 28 jaar jongere Marianne en dat ze zoenden, maar volgens Marianne is daar niets van waar. Leontien van Moorsel heeft Marianne gesproken en zij vertelt dat Marianne Harry een aardige man vindt, maar niet op het gebied van liefde. Bovendien vertelt Timmer dat ze al anderhalf jaar een Latrelatie heeft met zakenman Cor… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Harry Mens: 'Marianne Timmer en ik zoenen, maar niet elke minuut' Bekijk deze video » Rutger Castricum over Harry Mens en Marianne Timmer: 'Zit je ineens op je opa!' Bekijk deze video » Marianne Timmer wil niets te maken hebben met Harry Mens: 'Ik vind het echt niet leuk' (video) Bekijk deze video »
Entertainment :
Thursday 25 July om 09:13

In Shownieuws wordt weer gediscussieerd over de veelbesproken ‘relatie’ van Harry Mens en Marianne Timmer. De ex-schaatster geeft opheldering, het ‘liefdesverhaal’ neemt een opvallende wending.

Harry zei dat hij zoende met Marianne
Harry liet eerder weten dat hij de liefde had gevonden bij de 28 jaar jongere Marianne en dat ze zoenden, maar volgens Marianne is daar niets van waar. Leontien van Moorsel heeft Marianne gesproken en zij vertelt dat Marianne Harry een aardige man vindt, maar niet op het gebied van liefde. Bovendien vertelt Timmer dat ze al anderhalf jaar een Latrelatie heeft met zakenman Cor…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's