Schattig! De 8-jarige Angelito, zoon van John West in Breda op podium: "Mini spannend"

Schattig! De 8-jarige Angelito, zoon van John West in Breda op podium: "Mini spannend"

Schattig! De 8-jarige Angelito, zoon van <em>John West</em> in Breda op podium: &quot;Mini spannend&quot; De 8-jarige Angelito West vindt het slechts 'mini spannend' als hij op het podium staat te zingen. De zoon van John West mocht ook optreden bij Breda in Concert. Angelito vindt het heel leuk als alle mensen met hem staan mee te zingen. Voor de andere artiesten zoals Marco Schuitmaker en Tino Martin was het zaterdag zweten geblazen in de hitte. Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Schattige beelden van zoontje John West die danst en zingt op het podium (Shownieuws) Bekijk deze video » De Oranjezomer: Danny de Munk & John West zingen 'Tequila' Bekijk deze video » Het gevoel van de Vierdaagse: wandelaars worden gek van Engelbewaarder Bekijk deze video »
Entertainment :
Sunday 21 July om 11:10

De 8-jarige Angelito West vindt het slechts 'mini spannend' als hij op het podium staat te zingen. De zoon van John West mocht ook optreden bij Breda in Concert. Angelito vindt het heel leuk als alle mensen met hem staan mee te zingen. Voor de andere artiesten zoals Marco Schuitmaker en Tino Martin was het zaterdag zweten geblazen in de hitte.

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's