Pim in Ik Weet Er Alles Van! over 'harde' Thaise massages: "Verschrikkelijk"

Pim in Ik Weet Er Alles Van! over 'harde' Thaise massages: "Verschrikkelijk"

Pim in <em>Ik Weet Er Alles Van!</em> over 'harde' Thaise massages: &quot;Verschrikkelijk&quot; Pim deelt zijn ervaringen met Thaise massages maar al te graag in de kennisquiz Ik Weet Er Alles Van! op RTL4. Hij vroeg ooit in een Thaise massagesalon om de 'harde' variant en kwam bont & blauw weer thuis. "Verschrikkelijk" aldus Pim die ook een andere krachtterm ervoor gebruikt... Bekijk de beelden van Ik weet er alles van! hieronder. Ik weet er alles van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) Bekijk ook Nieuw seizoen Ik weet er alles van! start maandag: bekijk eerste beelden met gênant moment Bekijk deze video » Ik weet er alles van!: Marieke heeft afwijking met haar tong, 'hoe kan dat!?' Bekijk deze video » Ik weet er alles van!: Corry doet auditie voor droomrol GTST met verbaasde blik Bekijk deze video »
Friday 19 July om 19:19

Pim deelt zijn ervaringen met Thaise massages maar al te graag in de kennisquiz Ik Weet Er Alles Van! op RTL4. Hij vroeg ooit in een Thaise massagesalon om de 'harde' variant en kwam bont & blauw weer thuis. "Verschrikkelijk" aldus Pim die ook een andere krachtterm ervoor gebruikt...

Bekijk de beelden van Ik weet er alles van! hieronder.

Ik weet er alles van! is elke werkdag om 20.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van Ik weet er alles van! terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's