Estavana Polman gaat voor goud op Olympische Spelen: 'We weten dat het zwaar wordt'

Estavana Polman gaat voor goud op Olympische Spelen: 'We weten dat het zwaar wordt'

<em>Estavana Polman</em> gaat voor goud op Olympische Spelen: 'We weten dat het zwaar wordt' Estavana Polman heeft superveel zin in de Olympische Spelen. De handbalster kan niet wachten tot het begint en ze voelt zich goed. De vriendin van Rafael van der Vaart vertelt dat ze altijd voor de gouden medaille gaan, maar ze weten dat het zwaar wordt… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. ZIEN: Hélène Hendriks laat zangkunsten horen, samen met Django Wagner Bekijk deze video » 'Estavana Polman kan het gras van Jeroen Pauw in Spanje maaien' Bekijk deze video » Estavana Polman over Rafael als analist: 'Vond je hem niet goed?' (De Oranjezomer) Bekijk deze video »
Olympische Spelen :
Friday 19 July om 10:03

Estavana Polman heeft superveel zin in de Olympische Spelen. De handbalster kan niet wachten tot het begint en ze voelt zich goed. De vriendin van Rafael van der Vaart vertelt dat ze altijd voor de gouden medaille gaan, maar ze weten dat het zwaar wordt…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's