Dat ging maar net goed: fietser overleeft crash met Belgische trein (video)

Dat ging maar net goed: fietser overleeft crash met Belgische trein (video)

Friday 12 July om 21:09

Dat ging maar net goed: fietser overleeft crash met Belgische trein (video) Een fietser in het Belgische Waver is aan de dood ontsnapt toen hij een gesloten spoorwegovergang probeerde over te steken. De Belgische spoorwegbeheerder Infrabel deelt de beelden om anderen te waarschuwen: 'Respecteer altijd de slagbomen en rode lichten. Riskeer je leven niet!' In bovenstaande beelden van RTL Nieuws zie je dat het maar net goed gaat. Bekijk het fragment van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv. Internationaal succes voor De Snollebollekes: Rob Kemps door CNN, BBC en New York Times geïnterviewd (RTL Nieuws) Bekijk deze video » Bekijk bizarre blunder Joe Biden: verwart Zelensky (Oekraïne) met president Poetin Bekijk deze video » Premier Dick Schoof en vriendin verhuizen niet naar ambtswoning: 'Te grote stap' (video) Bekijk deze video » Flinke wateroverlast in Limburg: straten staan blank en kelders lopen onder (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Dat ging maar net goed: fietser overleeft crash met Belgische trein (video)

Een fietser in het Belgische Waver is aan de dood ontsnapt toen hij een gesloten spoorwegovergang probeerde over te steken. De Belgische spoorwegbeheerder Infrabel deelt de beelden om anderen te waarschuwen: 'Respecteer altijd de slagbomen en rode lichten. Riskeer je leven niet!' In bovenstaande beelden van RTL Nieuws zie je dat het maar net goed gaat.

Bekijk het fragment van RTL Nieuws hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van RTL Nieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's