Wat doen spelers Nederlands elftal na uitschakeling EK? Op super-de-luxe vakantie

Wat doen spelers Nederlands elftal na uitschakeling EK? Op super-de-luxe vakantie

Wat doen spelers <em>Nederlands elftal</em> na uitschakeling EK? Op super-de-luxe vakantie De spelers van het Nederlands elftal zijn vrijwel direct na de uitschakeling op het EK naar huis gegaan. Sommigen laten op social media weten dat ze blij zijn om weer bij hun gezin te zijn, en het is voor de meesten tijd om vakantie te vieren. In Shownieuws zie je om wat voor super-de-luxe vakanties het gaat, de Oranjespelers geven heel wat geld uit om bijvoorbeeld alles te laten regelen door de mannen van Amslux… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Kijkcijfers woensdag: bijna 7 miljoen zien dramatisch verlies Oranje van Engeland op EK Bekijk deze video » Vandaag Inside Oranje: Johan Derksen sneert naar Memphis Depay en zijn haarband Bekijk deze video » Aanvoerder Virgil van Dijk afgemaakt in Vandaag Inside Oranje: 'Dominee' Bekijk deze video »
Voetbal :
Friday 12 July om 12:26

De spelers van het Nederlands elftal zijn vrijwel direct na de uitschakeling op het EK naar huis gegaan. Sommigen laten op social media weten dat ze blij zijn om weer bij hun gezin te zijn, en het is voor de meesten tijd om vakantie te vieren. In Shownieuws zie je om wat voor super-de-luxe vakanties het gaat, de Oranjespelers geven heel wat geld uit om bijvoorbeeld alles te laten regelen door de mannen van Amslux…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's