Heren Vandaag Inside liggen dubbel om Helmut Lotti: 'Die was echt slecht!'

Heren Vandaag Inside liggen dubbel om Helmut Lotti: 'Die was echt slecht!'

Heren <em>Vandaag Inside</em> liggen dubbel om Helmut Lotti: 'Die was echt slecht!' Zien: studio Vandaag Inside gaat los bij metal-optreden Helmut Lotti, 'verrassend!' In Vandaag Inside Oranje gaat het over muziek, en Johan Derksen blijkt een enorme fan te zijn van Davina Michelle. Maar over Helmut Lotti zijn ze minder positief. Helmut Lotti een beetje sneu?Even geleden kwam de tenor langs in Vandaag Inside Oranje, hij blijkt nu ineens metal muziek te maken. Helmut ging helemaal los in de studio, maar nu blijkt dat René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee niet echt enthousiast zijn over het optreden van de Vlaamse zanger. “Die was echt slecht!” Ze vonden het zelfs een beetje sneu… Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Raadsel in Vandaag Inside Oranje: waar komt rondborstige Oranje fan toch vandaan? Bekijk deze video » Vandaag Inside Oranje: zure Valentijn Driessen krijgt bijzonder advies Bekijk deze video » Verrassing Noa Vahle voor jarige moeder Linda de Mol valt in het water (Shownieuws) Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 8 July om 09:19

Zien: studio Vandaag Inside gaat los bij metal-optreden Helmut Lotti, 'verrassend!'

In Vandaag Inside Oranje gaat het over muziek, en Johan Derksen blijkt een enorme fan te zijn van Davina Michelle. Maar over Helmut Lotti zijn ze minder positief.

Helmut Lotti een beetje sneu?
Even geleden kwam de tenor langs in Vandaag Inside Oranje, hij blijkt nu ineens metal muziek te maken. Helmut ging helemaal los in de studio, maar nu blijkt dat René van der Gijp, Johan Derksen en Wilfred Genee niet echt enthousiast zijn over het optreden van de Vlaamse zanger. “Die was echt slecht!” Ze vonden het zelfs een beetje sneu…

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's