Vandaag Inside Oranje: zure Valentijn Driessen krijgt bijzonder advies

Vandaag Inside Oranje: zure Valentijn Driessen krijgt bijzonder advies

<em>Vandaag Inside Oranje</em>: zure Valentijn Driessen krijgt bijzonder advies In Vandaag Inside Oranje praten de heren met Valentijn Driessen, en die staat niet echt bekend om zijn optimistische analyses. De verslaggever vertelt nogmaals hoe dramatisch en slecht hij het Nederlands elftal vindt, waarop hij bijzonder advies krijgt van Wilfred Genee… Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Raadsel in Vandaag Inside Oranje: waar komt rondborstige Oranje fan toch vandaan? Bekijk deze video » Kijkcijfers zaterdag: is miljoenenpubliek voor kwartfinale Nederland - Turkije een record? Bekijk deze video » Verrassing Noa Vahle voor jarige moeder Linda de Mol valt in het water (Shownieuws) Bekijk deze video »
Talkshow :
Monday 8 July om 09:00

In Vandaag Inside Oranje praten de heren met Valentijn Driessen, en die staat niet echt bekend om zijn optimistische analyses. De verslaggever vertelt nogmaals hoe dramatisch en slecht hij het Nederlands elftal vindt, waarop hij bijzonder advies krijgt van Wilfred Genee…

Bekijk het fragment van Vandaag Inside Oranje hierboven. Je kunt de beste fragmenten van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's