Blooper: Noa Vahle heeft slappe lach tijdens opname van promo met Hélène Hendriks (video)

Blooper: Noa Vahle heeft slappe lach tijdens opname van promo met Hélène Hendriks (video)

Friday 7 June om 19:04

Blooper: <em>Noa Vahle</em> heeft slappe lach tijdens opname van promo met Hélène Hendriks (video) Hélène Hendriks en Noa Vahle ontvangen zaterdagavond in de officiële uitzwaaishow 'Wij Houden van Oranje' de selectie van het Nederlands Elftal en bondscoach Ronald Koeman om vooruit te blikken op het EK Voetbal. Promo'sAfgelopen week namen Hélène en Noa verschillende promo's op, en dat leverde leuke beelden op. Zeker het bloopermateriaal. Bekijk de video hierboven. De uitzwaaishow Wij Houden van Oranje is zaterdag 8 juni van 20.00 tot 21.30 uur te zien op SBS6. De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.__ De Oranjezomer: Wesley Sneijder gaat los als rapper bij duet met Wesly Bronkhorst Bekijk deze video » Zien: Wendy van Hout (vriendin Peter Gillis) stuurt Hélène Hendriks bericht (video) Bekijk deze video » De Oranjezomer: Jack van Gelder stemde PVV en vertelt uitgebreid waarom Bekijk deze video » Angela de Jong over Songfestival-rel Joost Klein: 'Dit vind ik echt heel gek' Bekijk deze video »
TV :

Hélène Hendriks en Noa Vahle ontvangen zaterdagavond in de officiële uitzwaaishow 'Wij Houden van Oranje' de selectie van het Nederlands Elftal en bondscoach Ronald Koeman om vooruit te blikken op het EK Voetbal.

Promo's
Afgelopen week namen Hélène en Noa verschillende promo's op, en dat leverde leuke beelden op. Zeker het bloopermateriaal. Bekijk de video hierboven.

De uitzwaaishow Wij Houden van Oranje is zaterdag 8 juni van 20.00 tot 21.30 uur te zien op SBS6. De Oranjezomer is iedere werkdag te zien om 21.30 uur bij SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Oranjezomer terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.__

Actuele video's

Meer actuele video's