Jeanette kraakt in Lang Leve de Liefde Jurgen helemaal af: "Hij is te vrouwelijk"

Jeanette kraakt in Lang Leve de Liefde Jurgen helemaal af: "Hij is te vrouwelijk"

Jeanette kraakt in <em>Lang Leve de Liefde</em> Jurgen helemaal af: &quot;Hij is te vrouwelijk&quot; In Lang Leve de Liefde begint de Amsterdamse Jeanette vrij snel tegen date Jurgen die uit Den Haag komt, dat ze Rotterdam leuker vindt. Is dat een goed begin van de date? Te vrouwelijkToch verloopt het gesprek tussen de twee vlot. Jurgen heeft nooit een serieuze relatie gehad, geen kinderen, weinig vrienden en zoekt nu een latrelatie. Jeanette wil op termijn na het latten graag samenwonen. Ze zijn het erover eens dat ze een monogame relatie willen. Maar of het wat wordt? Jeannette vindt Jurgen wat te vrouwelijk. Aan de telefoon kraakt ze hem in ieder geval helemaal af... Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang leve de liefde: zo kun je voortaan het hele interieur aanschaffen Bekijk deze video » Lang leve de liefde: Mirjam zou niet snel op Steven vallen, 'mijn exen zijn kaal' Bekijk deze video » Bizar gesprek in Lang leve de liefde: 'Voel je je aangetrokken tot je moeder?' Bekijk deze video »
TV :
Tuesday 4 June om 21:08

In Lang Leve de Liefde begint de Amsterdamse Jeanette vrij snel tegen date Jurgen die uit Den Haag komt, dat ze Rotterdam leuker vindt. Is dat een goed begin van de date?

Te vrouwelijk
Toch verloopt het gesprek tussen de twee vlot. Jurgen heeft nooit een serieuze relatie gehad, geen kinderen, weinig vrienden en zoekt nu een latrelatie. Jeanette wil op termijn na het latten graag samenwonen. Ze zijn het erover eens dat ze een monogame relatie willen. Maar of het wat wordt? Jeannette vindt Jurgen wat te vrouwelijk. Aan de telefoon kraakt ze hem in ieder geval helemaal af...

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's