Lang leve de liefde: Mirjam zou niet snel op Steven vallen, 'mijn exen zijn kaal'

Lang leve de liefde: Mirjam zou niet snel op Steven vallen, 'mijn exen zijn kaal'

<em>Lang leve de liefde</em>: Mirjam zou niet snel op Steven vallen, 'mijn exen zijn kaal' In Lang leve de liefde bekent Mirjam eerlijk dat ze niet snel op Steven zou vallen. Ze heeft eigenlijk geen idee hoe het kan en of het toeval is of niet, maar al haar exen zijn kaal. Steven grapt vervolgens dat dat komt doordat ze te lang bij haar waren… Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven. Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Steven over snurkgedrag Mirjam in Lang Leve de Liefde: 'Dat hele bed vibreerde' (video) Bekijk deze video » Lang leve de liefde: zo kun je voortaan het hele interieur aanschaffen Bekijk deze video » Bizar gesprek in Lang leve de liefde: 'Voel je je aangetrokken tot je moeder?' Bekijk deze video »
TV :
Monday 3 June om 16:25

In Lang leve de liefde bekent Mirjam eerlijk dat ze niet snel op Steven zou vallen. Ze heeft eigenlijk geen idee hoe het kan en of het toeval is of niet, maar al haar exen zijn kaal. Steven grapt vervolgens dat dat komt doordat ze te lang bij haar waren…

Bekijk de beelden van Lang leve de liefde hierboven.

Lang leve de liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang leve de liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's