Familie Gillis: Massa is Kassa: Wendy in tranen door eigen nummer (video)

Familie Gillis: Massa is Kassa: Wendy in tranen door eigen nummer (video)

Friday 31 May om 19:52

<em>Familie Gillis: Massa is Kassa</em>: Wendy in tranen door eigen nummer (video) Wendy, de partner van Peter Gillis, is begonnen aan een muzikale carrière. Dat dat om te huilen is vinden wij ook, maar Wendy pinkt zelf ook enkele traantjes weg als ze haar eigen nummer hoort. Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Familie Gillis: Massa is Kassa: Wendy krijgt zangles en moet blaffen (video) Bekijk deze video » Ronald Molendijk geen fan van 'zangeres' Wendy van Hout: 'Je bent toch niet doof?!' Bekijk deze video » Familie Gillis, Massa is Kassa: Peter wil jetskiën maar komt niet in de reddingsvesten Bekijk deze video »
TV :

Wendy, de partner van Peter Gillis, is begonnen aan een muzikale carrière. Dat dat om te huilen is vinden wij ook, maar Wendy pinkt zelf ook enkele traantjes weg als ze haar eigen nummer hoort.

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's