Familie Gillis, Massa is Kassa: Peter wil jetskiën maar komt niet in de reddingsvesten

Familie Gillis, Massa is Kassa: Peter wil jetskiën maar komt niet in de reddingsvesten

<em>Familie Gillis, Massa is Kassa</em>: Peter wil jetskiën maar komt niet in de reddingsvesten Bekijk in de video hierboven: Peter's liefje Wendy wordt zangeres In Familie Gillis: Massa is Kassa is te zien dat Wendy lekker aan het scheuren is op een jetski. Peter wil graag meedoen, maar er is een probleem. Het lijkt erop dat hij geen van de reddingsvesten past… Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Familie Gillis: Massa is Kassa: Wendy krijgt zangles en moet blaffen (video) Bekijk deze video » Zien: illusionist troggelt Peter Gillis geld af met spectaculaire truc (video) Bekijk deze video » Ronald Molendijk geen fan van 'zangeres' Wendy van Hout: 'Je bent toch niet doof?!' Bekijk deze video »
TV :
Friday 31 May om 14:37

Bekijk in de video hierboven: Peter's liefje Wendy wordt zangeres

In Familie Gillis: Massa is Kassa is te zien dat Wendy lekker aan het scheuren is op een jetski. Peter wil graag meedoen, maar er is een probleem. Het lijkt erop dat hij geen van de reddingsvesten past…

Bekijk het fragment uit Familie Gillis: Massa is Kassa hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Familie Gillis: Massa is Kassa terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's