Arjen Lubach stopt met Avondshow: 'Hij gaat naar een streamingdienst' (Shownieuws)

Arjen Lubach stopt met Avondshow: 'Hij gaat naar een streamingdienst' (Shownieuws)

Arjen Lubach stopt met <em>Avondshow</em>: 'Hij gaat naar een streamingdienst' (<em>Shownieuws</em>) Arjen Lubach heeft bekendgemaakt dat hij stopt met De Avondshow met Arjen Lubach. Hij gaat weg bij de NPO en volgens Shownieuws is de kans groot dat hij bij een streamingdienst aan de slag gaat. Lubach wil tv blijven maken en bij een commerciële partij kan hij ook meer geld verdienen… Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv. Arjen Lubach zingt Europapa voor Joost Klein tijdens theatershow in Nijmegen (video) Bekijk deze video » Discussie aan Shownieuws-tafel over diskwalificatie Joost Klein: "Komt door cancel en woke cultuur" Bekijk deze video » Nieuws! Na drie jaar stoppen Arjen Lubach en zijn team met De Avondshow, uiteenlopende reacties op X Bekijk deze video »
TV :
Friday 31 May om 10:23

Arjen Lubach heeft bekendgemaakt dat hij stopt met De Avondshow met Arjen Lubach. Hij gaat weg bij de NPO en volgens Shownieuws is de kans groot dat hij bij een streamingdienst aan de slag gaat. Lubach wil tv blijven maken en bij een commerciële partij kan hij ook meer geld verdienen…

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Je kunt de beste fragmenten van De Avondshow met Arjen Lubach terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's