Marc-Marie Huijbregts: 'Matthijs van Nieuwkerk weet niet wat hij wil'

Marc-Marie Huijbregts: 'Matthijs van Nieuwkerk weet niet wat hij wil'

Marc-Marie Huijbregts: '<em>Matthijs van Nieuwkerk</em> weet niet wat hij wil' Marc-Marie Huijbregts vertelt meer over de situatie rond zijn goede vriend Matthijs van Nieuwkerk. De presentator verdween in 2022 van de buis nadat hij werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen. Huijbregts: ‘Van Nieuwkerk veroordeeld in publieke rechtbank’“Alles rondom Matthijs vind ik eigenlijk verschrikkelijk. Ik vind het vreselijk dat hij niet meer op tv is en dat hij gewoon in een soort publieke rechtbank veroordeeld is”, zegt Huijbregts. Volgens de cabaretier is het nog niet duidelijk of Matthijs ooit terugkeert op tv. “Ik denk dat hij zelf niet helemaal duidelijk weet wat hij precies wil en daar moet hij ook vooral heel lang over na gaan denken.” Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. 'Matthijs van Nieuwkerk vindt dat hem onrecht is aangedaan' Bekijk deze video » Shownieuws: Frans Klein sluit niet uit dat Matthijs van Nieuwkerk naar SBS gaat Bekijk deze video » Bram Moszkowicz: 'Ik vind dat Johan Derksen gecanceld moet worden vanwege deze uitspraken' Bekijk deze video »
TV :
Friday 25 October om 13:23

Marc-Marie Huijbregts vertelt meer over de situatie rond zijn goede vriend Matthijs van Nieuwkerk. De presentator verdween in 2022 van de buis nadat hij werd beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag achter de schermen.

Huijbregts: ‘Van Nieuwkerk veroordeeld in publieke rechtbank’
“Alles rondom Matthijs vind ik eigenlijk verschrikkelijk. Ik vind het vreselijk dat hij niet meer op tv is en dat hij gewoon in een soort publieke rechtbank veroordeeld is”, zegt Huijbregts. Volgens de cabaretier is het nog niet duidelijk of Matthijs ooit terugkeert op tv. “Ik denk dat hij zelf niet helemaal duidelijk weet wat hij precies wil en daar moet hij ook vooral heel lang over na gaan denken.”

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's