Shownieuws: Frans Klein sluit niet uit dat Matthijs van Nieuwkerk naar SBS gaat

Shownieuws: Frans Klein sluit niet uit dat Matthijs van Nieuwkerk naar SBS gaat

<em>Shownieuws</em>: Frans Klein sluit niet uit dat Matthijs van Nieuwkerk naar SBS gaat Frans Klein vertelt bij Shownieuws dat hij heel af en toe met Matthijs van Nieuwkerk praat. De directeur Televisie van Talpa sprak Van Nieuwkerk een keer sinds hij bekendmaakte toch niet bij RTL aan de slag te gaan. De presentator wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Toch houdt Klein de deur van SBS open voor Matthijs. "Als wij iets vinden wat aan beide kanten past, is niks uitgesloten." Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. 'Matthijs van Nieuwkerk kan zich geen warmer bad wensen dan daar' Bekijk deze video » Eva Jinek over tweede kans voor Matthijs van Nieuwkerk: "Iets wat hij zou moeten willen" (Shownieuws) Bekijk deze video » 'Matthijs van Nieuwkerk vindt dat hem onrecht is aangedaan' Bekijk deze video »
TV :
Friday 30 August om 12:25

Frans Klein vertelt bij Shownieuws dat hij heel af en toe met Matthijs van Nieuwkerk praat. De directeur Televisie van Talpa sprak Van Nieuwkerk een keer sinds hij bekendmaakte toch niet bij RTL aan de slag te gaan. De presentator wordt beschuldigd van grensoverschrijdend gedrag op de werkvloer. Toch houdt Klein de deur van SBS open voor Matthijs. "Als wij iets vinden wat aan beide kanten past, is niks uitgesloten."

Bekijk de video van Shownieuws hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's