Het verhaal van Nederland - Amsterdam start 5 februari: bekijk de eerste beelden

Het verhaal van Nederland - Amsterdam start 5 februari: bekijk de eerste beelden

<em>Het verhaal van Nederland - Amsterdam</em> start 5 februari: bekijk de eerste beelden Begin volgend jaar gaat de nieuwe reeks van Het verhaal van Nederland van start. Deze keer vertelt Daan Schuurmans alles over de geschiedenis van Amsterdam. Want onze hoofdstad was lang geleden nog een moeras. Amsterdam is gebouwd op palen, de Hollandse heistelling speelde een cruciale rol bij het ontstaan en de groei van de stad. Het verhaal van Nederland - Amsterdam is vanaf woensdag 5 februari 2025 te zien op NPO 1. Bekijk de eerste beelden van Het verhaal van Nederland - Amsterdam hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door NTR (@omroepntr) Heel Holland bakt seizoen 12 start zondag: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video » Henry van Loon in Boerderij van Dorst: 'Ik ben een mentaal wrak' Bekijk deze video » Nieuw seizoen Hunted start maandag 4 november: bekijk de eerste beelden Bekijk deze video »
Friday 25 October om 14:36

Begin volgend jaar gaat de nieuwe reeks van Het verhaal van Nederland van start. Deze keer vertelt Daan Schuurmans alles over de geschiedenis van Amsterdam. Want onze hoofdstad was lang geleden nog een moeras. Amsterdam is gebouwd op palen, de Hollandse heistelling speelde een cruciale rol bij het ontstaan en de groei van de stad.

Het verhaal van Nederland - Amsterdam is vanaf woensdag 5 februari 2025 te zien op NPO 1. Bekijk de eerste beelden van Het verhaal van Nederland - Amsterdam hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's