DNA Singers: Leo Alkemade zingt heerlijk duet met zijn zoon Mick

DNA Singers: Leo Alkemade zingt heerlijk duet met zijn zoon Mick

<em>DNA Singers</em>: Leo Alkemade zingt heerlijk duet met zijn zoon Mick Donderdagavond stond in DNA Singers Mick op het grote podium. Het panel moest raden wie zijn bekende familielid was en uiteindelijk bleek hij de zoon te zijn van Leo Alkemade. Nu zijn er beelden van hun duet, vader en zoon brachten samen Islands In the Stream. Je kunt in deze video zien hoe de acteur er achter de schermen helemaal voor ging. En de twee lijken ook nog als twee druppels water op elkaar... Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder. DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door RTL (@rtl.nl) DNA Singers: Michel Mulder en nichtje Julia maken indruk met Someone You Loved Bekijk deze video » DNA Singers: Linda Wagenmakers en dochter Loïs imponeren met Queen of the Night Bekijk deze video » DNA Singers: wie is het bekende familielid van Eva en Anne? Bekijk deze video »
Friday 25 October om 11:10

Donderdagavond stond in DNA Singers Mick op het grote podium. Het panel moest raden wie zijn bekende familielid was en uiteindelijk bleek hij de zoon te zijn van Leo Alkemade. Nu zijn er beelden van hun duet, vader en zoon brachten samen Islands In the Stream. Je kunt in deze video zien hoe de acteur er achter de schermen helemaal voor ging. En de twee lijken ook nog als twee druppels water op elkaar...

Bekijk het fragment van DNA Singers hieronder.

DNA Singers is elke donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4. Je kunt de beste fragmenten van DNA Singers terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's