Douwe Bob laat drie trouwringen zien: zoontje Elias krijgt ook een ring (video)

Douwe Bob laat drie trouwringen zien: zoontje Elias krijgt ook een ring (video)

<em>Douwe Bob</em> laat drie trouwringen zien: zoontje Elias krijgt ook een ring (video) Douwe Bob gaat dit weekend trouwen en op Instagram laat de zanger zien dat de trouwringen al binnen zijn. En uit de beelden blijkt dat het gaat om maar liefst drie trouwringen. Elias, het zoontje van Douwe en zijn geliefde Anouk, krijgt namelijk ook een schattige ring… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Guido den Aantrekker klaar met Songfestival-rel Joost Klein: 'Kan het ons iets schelen?' Bekijk deze video » Zien: Ogene gaat los op social media met nieuw eigen liedje Phenomenon Bekijk deze video » Wil Wilfred Genee naar het Eurovisie Songfestival? ‘Als ik het land moet helpen…’ Bekijk deze video »
Entertainment :
Friday 25 October om 10:56

Douwe Bob gaat dit weekend trouwen en op Instagram laat de zanger zien dat de trouwringen al binnen zijn. En uit de beelden blijkt dat het gaat om maar liefst drie trouwringen. Elias, het zoontje van Douwe en zijn geliefde Anouk, krijgt namelijk ook een schattige ring…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's