Weer Boer zoekt vrouw-stel uit elkaar: Richard en Robin maken breuk bekend

Weer Boer zoekt vrouw-stel uit elkaar: Richard en Robin maken breuk bekend

Weer <em>Boer zoekt vrouw</em>-stel uit elkaar: Richard en Robin maken breuk bekend Na Evert en Maud is er weer een Boer zoekt vrouw-stel dat bekendmaakt een punt te zetten achter hun relatie. Richard en Robin laten weten dat ze niet meer samen zijn. Richard en Robin blijven in elkaars leven"Helaas staat een gezamenlijke toekomst op de boerderij in Slowakije onze individuele toekomstige doelen in het leven te veel in de weg", laten Richard en Robin weten op de website van Boer zoekt vrouw. Ze kijken terug op een liefdevolle leuke tijd en blijven deel uitmaken van elkaars leven. In 2023 ontmoetten de twee elkaar dankzij het datingprogramma voor boeren. Bekijk in de video hieronder een van de eerste dates van Robin en Richard in Boer zoekt vrouw. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Boer zoekt vrouw (@boerzoektvrouwofficial) Nieuw seizoen Boer zoekt vrouw komt eraan: dit zijn de zes nieuwe boeren Bekijk deze video » Angela de Jong over Boer zoekt Vrouw: "Er is toch enigszins paniek over dalende kijkcijfers" Bekijk deze video » Kijkcijfers zondag: Boer zoekt Vrouw trapt af met laagterecord en hoe scoorde De Oranjezondag? Bekijk deze video »
Friday 25 October om 09:22

Na Evert en Maud is er weer een Boer zoekt vrouw-stel dat bekendmaakt een punt te zetten achter hun relatie. Richard en Robin laten weten dat ze niet meer samen zijn.

Richard en Robin blijven in elkaars leven
"Helaas staat een gezamenlijke toekomst op de boerderij in Slowakije onze individuele toekomstige doelen in het leven te veel in de weg", laten Richard en Robin weten op de website van Boer zoekt vrouw. Ze kijken terug op een liefdevolle leuke tijd en blijven deel uitmaken van elkaars leven. In 2023 ontmoetten de twee elkaar dankzij het datingprogramma voor boeren.

Bekijk in de video hieronder een van de eerste dates van Robin en Richard in Boer zoekt vrouw.

Actuele video's

Meer actuele video's