Mr. Frank Visser doet uitspraak: Viktor schrikt zich rot van beschimmelde badkamer

Mr. Frank Visser doet uitspraak: Viktor schrikt zich rot van beschimmelde badkamer

<em>Mr. Frank Visser doet uitspraak</em>: Viktor schrikt zich rot van beschimmelde badkamer Bekijk in de video hierboven de onhygiënische woning van Rob In Mr. Frank Visser doet uitspraak neemt Viktor Brand een kijkje in het huis van Rob. Hij is bepaald niet blij met zijn huisbaas Anton omdat hij in een oude en vieze ruimte moet leven. Toilet kapotViktor schrikt zich rot van de badkamer. “Och, jongen. Het is een grote beschimmelde toestand!”, reageert de presentator. “Je komt er viezer uit dan dat je erin gaat!” Ook vertelt Rob dat de vermaler van het toilet niet werkt en dat hij een creatieve maar smerige oplossing heeft gevonden om naar de wc te gaan… Bekijk de beschimmelde badkamer in Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder. Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) Jan negeert boze buurman in Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Ik kijk over hem heen' Bekijk deze video » Mr. Frank Visser Doet Uitspraak: Jan weigert buurman een hand te geven (video) Bekijk deze video » Mr. Frank Visser doet uitspraak: 'Hij heeft hem kapotgemaakt en leeggezogen!' Bekijk deze video »
TV :
Friday 25 October om 12:31

Bekijk in de video hierboven de onhygiënische woning van Rob

In Mr. Frank Visser doet uitspraak neemt Viktor Brand een kijkje in het huis van Rob. Hij is bepaald niet blij met zijn huisbaas Anton omdat hij in een oude en vieze ruimte moet leven.

Toilet kapot
Viktor schrikt zich rot van de badkamer. “Och, jongen. Het is een grote beschimmelde toestand!”, reageert de presentator. “Je komt er viezer uit dan dat je erin gaat!” Ook vertelt Rob dat de vermaler van het toilet niet werkt en dat hij een creatieve maar smerige oplossing heeft gevonden om naar de wc te gaan…

Bekijk de beschimmelde badkamer in Mr. Frank Visser doet uitspraak hieronder.

Mr. Frank Visser doet uitspraak is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's