Zien: Ogene gaat los op social media met nieuw eigen liedje Phenomenon

Zien: Ogene gaat los op social media met nieuw eigen liedje Phenomenon

Zien: <em>Ogene</em> gaat los op social media met nieuw eigen liedje Phenomenon Ogene slaat een nieuwe weg in en het lijkt goed aan te slaan bij de fans. Lisa, Shelley en Amy Vol zijn weg bij hun platenlabel en brengen nu in eigen beheer hun liedje Phenomenon uit. Ze gaan lekker los op social media en op onder anderen TikTok zingen en dansen de meiden erop los… Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven, hieronder zie je de clip van Phenomenon. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door OGENE (@ogene) Sylvie Meis gaat Duitse Love Island VIP presenteren: 'Ze is expert in daten, eerlijk en direct' Bekijk deze video » Edwin Evers presenteert nieuw programma Unplugged bij SBS6: dit zijn de coaches Bekijk deze video » Guido den Aantrekker klaar met Songfestival-rel Joost Klein: 'Kan het ons iets schelen?' Bekijk deze video »
Muziek :
Friday 25 October om 09:58

Ogene slaat een nieuwe weg in en het lijkt goed aan te slaan bij de fans. Lisa, Shelley en Amy Vol zijn weg bij hun platenlabel en brengen nu in eigen beheer hun liedje Phenomenon uit. Ze gaan lekker los op social media en op onder anderen TikTok zingen en dansen de meiden erop los…

Bekijk de video van Shownieuws met beelden van social media hierboven, hieronder zie je de clip van Phenomenon. Heb je Shownieuws gemist? Je kunt elke aflevering en de leukste fragmenten terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's